Welkom bij Syntus, hier vind je alle informatie die handig is om nog eens na te lezen
2928

Hoe kan ik me aanmelden voor toegang tot het portaal?

Registreren of aanmelden

Je moet je eerst aanmelden voordat je toegang krijgt tot de informatie. Dat doe je door je aan te melden.

1. Klik eerst op aanmelden

2. Kies hoe je je wilt registreren. Er zijn twee mogelijkheden:

• Gebruik van een bestaand social media account (Twitter, Facebook, Google, Microsoft)
  • Nieuw account registreren

1. Aanmelden met een bestand social media account

Wanneer je klikt op een van de mogelijkheden wordt je doorverwezen naar een van de social media en wordt je om toestemming gevraagd, daarna wordt je weer terug verwezen naar deze pagina.

Bijvoorbeeld Facebook

Omdat medewerker.syntus.nl een service is van het bedrijf Zendesk zie je dat hier staan. Je geeft toestemming tot het gebruik van je account door Zendesk. Je moet hier voor de zekerheid nog je Facebook wachtwoord ingeven en na het klikken van doorgaan kom je terug in Medewerker Syntus.

2. Registreren

Wanneer je hebt gekozen voor registreren vul je dit formulier in.

1. Volledige naam (Voornaam of voorletters en achternaam)
  2. Emailadres - Als je al contact hebt gehad met Syntus gebruik hetzelfde emailadres dat je hebt gebruikt toen je hebt aangegeven dat je toegang wilde hebben.
  3. Ik ben geen robot - Dat weten wij allang maar op deze manier kunnen we de hoeveelheid spam terugdringen.
  4. Registreren

Gelukt? Aanmelden

Als dat succesvol is kun je je de volgende keer direct aanmelden:

1. Klik eerst op aanmelden

2. Kies hoe je je wilt aanmelden. Er zijn twee mogelijkheden:

• Social media
  • Email en wachtwoord